Διεύθυνση

Κορίνθου 10, Πάτρα

Email

info@skalespatra.gr

Όροι χρήσης

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας (από εδώ και στο εξής Υπηρεσίες). Τα προϊόντα της επιχείρησης Σκάλες Σταματελάτος με την επωνυμία Σκάλες Σταματελάτος (από εδώ και στο εξής Σκάλες Σταματελάτος) παρέχονται από την διεύθυνση Κορίνθου 10, Πάτρα 262 23.
Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα skalespatra.gr, αποτελούν ιδιοκτησία της Σκάλες Σταματελάτος και των εκπροσώπων της, από εδώ και στο εξής Σκάλες Σταματελάτος, και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. Καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων της Σκάλες Σταματελάτος, καθώς και των λοιπών αποκλειστικών της δικαιωμάτων νομιμοποιεί την Σκάλες Σταματελάτος να κινηθεί ποινικά κατά του παραβάτη.

Πνευματικά Δικαιώματα
Οι πληροφορίες και τα γραφικά που δημοσιεύονται στο δικτυακό τόπο τηςΣκάλες Σταματελάτος απαγορεύεται να αντιγραφούν, να αναδημοσιευτούν, ή να αναπαραχθούν ολόκληρα ή εν μέρει και για οποιαδήποτε χρήση, χωρίς έγγραφη άδεια της Σκάλες Σταματελάτος. Στην ιστοσελίδα skalespatra.gr περιλαμβάνεται υλικό, trademarks, service marks, φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην Σκάλες Σταματελάτος και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματική ιδιοκτησία της Σκάλες Σταματελάτος και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας.