Διεύθυνση

Κορίνθου 10, Πάτρα

Email

info@skalespatra.gr

Μέθοδοι αποστολής

Πληροφορίες Αποστολής

Α) Αποστολές εντός Ελλάδος

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών (courier) Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (Porta-Porta) στην διεύθυνση που έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Οι παραδόσεις εκτελούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής, & αργιών. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδας σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία πραγματοποίησής τους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της αποστολής της παραγγελίας σας εισάγοντας τον αριθμό αποστολής που έχετε λάβει στην ιστοσελίδα www.elta-courier.gr

Κόστη Αποστολής εντός Ελλάδας

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας και άνω των 60€ η αποστολή και παράδοση των προϊόντων είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Για παραγγελίες που δεν υπερβαίνουν στο σύνολο τα 60€, η χρέωση είναι 3,00 € για όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Β) Αποστολές σε χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων Ε.Λ.Τ.Α. στον τόπο που έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εντός 4-5 ημερών από την ημερομηνία πραγματοποίησης της παραγγελίας.

Κόστη Αποστολής εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για παραγγελίες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης η χρέωση είναι 11,00 €.

Γ) Αποστολές σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων Ε.Λ.Τ.Α. στον τόπο που έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εντός 10-12 ημερών από την ημερομηνία πραγματοποίησης της παραγγελίας.

Κόστη Αποστολής εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για παραγγελίες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης η χρέωση είναι 15,00€.