Διεύθυνση

Κορίνθου 10, Πάτρα

Email

info@skalespatra.gr

Καλωσήρθατε στο skalespatra.gr

Στο νέο μας site  skalespatra.gr μπορείτε να βρείτε πιστοποιημένα προϊόντα που πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Προϊόντα ικανά να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες. Στη Σκαλοτεχνική Πατρών πρώτο μας μέλημα είναι η άμεση και άριστη εξυπηρέτηση με δωρεάν παράδοση στο χώρο σας. Παρέχουμε ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση, δωρεάν παράδοση στο χώρο σας, τεχνική υποστήριξη και service. Σκοπός μας, η εξυπηρέτηση των αναγκών σας με τη χρήση κορυφαίας ποιότητας.

Στη νέα μας σελίδα μπορείτε να δείτε τη πληθώρα των προϊόντων μας, να ενημερώνεστε για ότι νέο έρχεται στην αγορά, καθώς και να επικοινωνείτε μαζί μας για όποια υπηρεσία μας έχετε ανάγκη. Εδώ και 32 χρόνια η Σκαλοτεχνική Πατρών βρίσκεται στο πλάι σας, και από τις 1/3/2017 σε νέα διεύθυνση θα συνεχίσουμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι για την ικανοποίηση των αναγκών σας.

 

Περισσότερα άρθρα

Βασικοί όροι της σκάλας!

Η βασική ορολογία των στοιχείων μιας σκάλας. Τα βασικά στοιχεία μιας σκάλας είναι: Τα σκαλοπάτια (ή βαθμίδες): Είναι τα επιμέρους τμήματα που αυξάνουν σταδιακά την